sobota 12. října 2013

Zuppa di pomodori - rajčatová polévka




Je všeobecně známo, že italská kuchyně nepatří mezi ty nejzdravější. Přesto si z ní nějaké recepty vybrat můžeme - minimálně tuhle delikatesní rajčatovou polévku.
Mňam, mohla bych ji jíst každý den!

Možností je několik, já jsem si oblíbila tyto dvě varianty - naslano a "nasladko"
Příprava je jednoduchá:


NASLANO: stačí "hodit" na pánev 1 plechovku krájených či loupaných rajčat, přidat lžíci kečupu, bazalku, sůl, lžíci nastrouhaného parmazánu a krátce povařit. Podáváme s tuňákem či nakrájenou mozzarellou.


"NASLADKO": opět 1 plechovka rajčat, lžíce kečupu, špetku soli, špetka skořice, trochu agávového sirupu a chvilku povařit. Podáváme s nakrájenou mozzarellou.


OMLOUVÁM SE ZA NE PŘÍLIŠ VÁBNOU FOTKU. :D hrozně to stříká, tak dávejte bacha, já jsem se pěkně pokecala.... :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za Tvůj komentář! :)