neděle 13. října 2013

Květáková pizza - Cauliflower pizza crust


Pizza s nízkým obsahem sacharidů, tedy vhodná k večeři. Že je to sen? Přesvědčte se sami :)
Low-carb pizza, good enough for your diner. Is that a dream? Try it ;)

Docela jsem se bála, jak to dopadne...je to však naprosto jednoduché!
Na "krustu" potřebujete pouze:
květák (mražený nebo čerstvý) 150g? ---množství jsem dávala od oka
mozzarella nastrouhaná --- opět od oka..
1 vejce
sůl, oregano

I was a little afraid of the result, but everything is just so easy!
You need for the crust:
cauliflower chopped
mozzarella cheese
1 egg
salt, oregano

Květák nasekáme na drobno, smícháme s ostatními ingrediencemi a rozprostřeme na plech (na pečící papír, ideálně ale na silikonovou podložku) a utlačíme. Pečeme asi 30 min na 180st. dokud nezezlátne, poté vyjmeme z trouby a dáme si navrch cokoli, znovu pečeme v troubě.

Mix everything, make a nice pizza crust and bake it about for 30mins at 180 Celsius degrees. Then cover with anything you like on your pizza and bake it until it looks done :) Enjoy

na plechu před pečením

upečená krusta potřená kečupem (nechtělo se mi patlat s rajčatovým základem)

hotová pizza (na vrchu tuňák, kečup, eidam 20%, parmazán, olivy)

1 komentář:

Díky za Tvůj komentář! :)